fbpx

Iedere sporter zijn
eigen topprestatie!

Strength and Conditioning | Sport and Exercise Science

over fit kings

hallo, mijn naam is Arthur Jongen

Sport heeft mij van jongs af aan bewogen. Met regelmaat ben ik te vinden op de skeelers, met de fiets, in het krachthonk of in de bergen. Ik streef als coach altijd naar het geven van de best mogelijke begeleiding.

Tijdens de bachelor Sports and Welness heb ik mijn passie voor prestatiegerichte kracht- en conditietraining ontwikkeld. Als Stength and Conditioning Coach van het Nederlandse honkbalteam AAA droeg ik bij aan de fysiek ontwikkeling richting een ongeslagen Europese zege.  

Daarna heb ik de master Sport, Exercise and Health Science gevolgd bij de Vrije Universiteit (VU),  in Amsterdam.  Door de resultaten van mijn Master Research Project bij PEC Zwolle, werd ik door de universiteit aanbevolen voor een project met Team China Speed Skating.

Via Fit Kings help ik sporters, teams en sportclubs met hun fysieke ontwikkeling. Het motto van Fit Kings = iedere sporter zijn eigen topprestatie!

Wil jij de volgende stap zetten in jouw fysieke ontwikkeling? Blijf blessurevrij en presteer op je best met sportspecifieke kracht- en conditietraining. 

 

aanbod

aaaaaaaa

Resultaat op maat met personal, duo en small-group training. Al vanaf 20 euro per training! Kom samen sporten met je teamgenoten of vriend(in) en word functioneel fitter dan ooit tevoren!

jaaaaaaaaaaa

Samen met je team of club trainen voor betere prestaties en blessurepreventie. Trainingen en metingen op jullie eigen sportveld. Train functioneel en beweeg als nooit tevoren!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sportspecifieke opleiding die aanhaakt op het kennisniveau van de trainers en para-medische staff van uw sportclub of -bond. Prestatiegerichte interventies richting wedstijden en workshops op locatie, inclusief materialen.

rachel-park-hrlvr2ZlUNk-unsplash

Sportwetenschappelijke blog’s omtrent de nieuwste ontwikkelingen in de sport. Diverse onderwerpen, waaronder training, voeding, psychologie, leefstijl en andere relevante topics over persoonlijke en atletische groei.

reviews

Ik heb Arthur leren kennen als een intrinsiek hoog gemotiveerde coach die erg leergierig was en veel inzet heeft geleverd voor de organisatie en zijn eigen ontwikkeling. Gedurende zijn tijd bij de KNBSB heb ik hem veel vooruitgang zien boeken in zijn communicatie- en organisatievermogen en algemeen theoretisch begrip van beweging en training. Ik heb er vertrouwen in dat Arthur zichzelf zal blijven ontwikkelen en dat hij met zijn enthousiasme een meerwaarde kan zijn in veel prestatiegerichte evenals ontwikkelgerichte omgevingen.
Paul Venner, MSc
Head of Athletic Performance KNBSB & CEO UltimateInstability
Al enige tijd train ik met veel plezier bij Arthur. Zijn lessen zitten qua opbouw goed in elkaar en je kunt jezelf zoveel uitdagen als je wilt. Hij geeft alternatieven om iets lichter of zwaarder te maken, mocht dat nodig zijn. Geen enkele training is hetzelfde; Arthur put uit een gevarieerd aanbod aan functionele én originele beweegoefeningen en houdt de lessen hiermee voor iedereen geschikt. Je wordt gestimuleerd om tot het uiterste te gaan, maar altijd binnen je eigen mogelijkheden. Ik beveel zijn lessen van harte aan als je jezelf op sportief vlak wilt ontwikkelen!
Marleen Groeneveld
Sport coach en taekwando atleet
Arthur is een doorgewinterde trainer en heeft een hoop kennis en ervaring. Hij weet waar hij mee bezig is en is daarom de ideale coach voor resultaat!
Kenneth van Dorp
Eigenaar Bootcamp oldebroek

Functioneel trainen

Neem contact op:

Become