fbpx

Online coaching

écht resultaat met een programma op maat!

Wil jij écht fitter worden en heb je hier moeite mee? Kom jij maar niet van jouw fysieke klachten af? Wil jij het meeste uit jouw lichaam halen en uitblinken in jouw sport? Geen zinloze inspanning meer, je kan je tijd beter gebruiken. Met Online Performance Coaching geef je jouw fysieke ontwikkeling een boost!

Geen saaie apparaten maar functionele oefenvormen met innovatieve materialen, waarin het water jouw lichaam ongekend uitdaagt! Alles wat jij nodig hebt, wordt geleverd aan jouw voordeur. Met een programma op maat ga jij op weg naar serieus resultaat! 

Train waar en wanneer jou uitkomt. Iedere week persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot het stellen van vragen. Iedere vraag wordt met zorg benaderd. Train gewoon op jouw eigen locatie en maak video’s voor feedback op jouw prestaties. Na afloop van het coaching traject, heb jij alle tools en tricks die je nodig hebt om jouw ontwikkeling zelfstandig vorm te geven. 

Op naar de beste versie van jezelf, boek een transformatie call: een vrijblijvend adviesgesprek waarin we  jouw situatie en jouw doelstelling in kaart brengen. Jij krijgt gegarandeerd advies op maat! 

 

Transformatie Sessie

reviews

''Jarenlang ging ik naar een reguliere sportschool. Ik raakte snel verveeld tijdens het bewegen in machines. Arthur is een specialist op het gebied van fysieke training. Hij geeft de juiste adviezen om zo het beste uit de training te halen. Het uur vliegt voorbij en ik heb alweer zin in de volgende les!''
Hanneke Notten
Voormalig groepstrainster
Al enige tijd train ik met veel plezier bij Arthur. Zijn lessen zitten qua opbouw goed in elkaar en je kunt jezelf zoveel uitdagen als je wilt. Hij geeft alternatieven om iets lichter of zwaarder te maken, mocht dat nodig zijn. Geen enkele training is hetzelfde; Arthur put uit een gevarieerd aanbod aan functionele én originele beweegoefeningen en houdt de lessen hiermee voor iedereen geschikt. Je wordt gestimuleerd om tot het uiterste te gaan, maar altijd binnen je eigen mogelijkheden. Ik beveel zijn lessen van harte aan als je jezelf op sportief vlak wilt ontwikkelen!
Marleen Groeneveld
Sport coach en taekwando atleet
In het begin van dit jaar had ik voor mezelf het doel gesteld om fitter te worden, zowel mentaal als fysiek. Hierbij wou ik graag een sport leren die meer spierkracht zou opbouwen, echter wilde ik niet gewoon de klassieke gymcultuur volgen, maar graag leren Olympisch gewichtheffen. Via via kwam ik bij Arthur terecht. Hij heeft me wegwijs gemaakt in deze sport. Arthur geeft goede trainingen en past ze op de persoon aan. Als je ergens last van hebt of je hebt een zwakker punt, dan wordt dat altijd meegenomen in de trainingen om het optimale resultaat te behalen. Arthur heeft een grote bron van kennis, waar iedere sporter veel van kan leren. Zodoende raad ik dan ook iedereen aan om bij Arthur te gaan sporten, als je meer wilt leren over lichaam, bewegen en voeding.
Gerson Spronk
olympisch Gewichtheffen

Transformatie Sessie