fbpx

Sport
Performance

Betere prestaties met sportspecifieke kracht- en conditietraining

Is jullie team, club of bond toe aan de volgende stap? Willen jullie blessurevrij blijven en beter presteren tijdens belangrijke wedstrijden?

Sportprestaties worden hevig onderdrukt door foutieve en soms zelfs schadelijke vormen van fysieke training. Denk aan de voetballer die zware hamstringcurls doet en tijdens een wedstrijd door zijn hamstring gaat. Of de militair die een hoop sit-ups moet doen en last heeft van rugpijn. Of de schaatser die leg extentions doet en klaagt over kniepijn. Als sporter wil je pijnvrij bewegen, blessurevrij blijven en beter presteren.

Training interventies zijn gericht op het verbeteren van de samenwerking van spieren tijdens het uitvoeren van sport-specifieke beweegvormen als rennen, keren, springen, trappen, slaan en werpen. Door ervaring in voetbal, honkbal, schaatsen, crossfit, bootcamp, basketbal, skeeleren, roeien en turnen, krijgen jullie een sport-specifiek programma op maat.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek maken we een SWOT-analyse van de club of organisatie. We kijken naar de sterke en ontwikkel punten evenals naar kansen en bedreigingen. Gericht advies of een eventuele doorverwijzing hoort er ook bij. We geloven in een multidisciplinaire aanpak voor optimaal resultaat.

Bij een start van samenwerking volgen bewegingsanalyses van de sporters op individueel of team niveau. Identificatie van de zwakke schakels zorgt voor een gerichte interventie en optimaal resultaat. Het programma word afgesteld op het sportseizoen om sporters met hun prestaties te laten pieken op het juiste moment.

 

aanvraag:

reviews

Ik heb Arthur leren kennen als een intrinsiek hoog gemotiveerde coach die erg leergierig was en veel inzet heeft geleverd voor de organisatie en zijn eigen ontwikkeling. Gedurende zijn tijd bij de KNBSB heb ik hem veel vooruitgang zien boeken in zijn communicatie- en organisatievermogen en algemeen theoretisch begrip van beweging en training. Ik heb er vertrouwen in dat Arthur zichzelf zal blijven ontwikkelen en dat hij met zijn enthousiasme een meerwaarde kan zijn in veel prestatiegerichte evenals ontwikkelgerichte omgevingen.
Paul Venner, MSc
Head of Athletic Performance KNBSB & CEO UltimateInstability
Arthur is een doorgewinterde trainer en heeft een hoop kennis en ervaring. Hij weet waar hij mee bezig is en is daarom de ideale coach voor resultaat!
Kenneth van Dorp
Eigenaar Bootcamp oldebroek
Al enige tijd train ik met veel plezier bij Arthur. Zijn lessen zitten qua opbouw goed in elkaar en je kunt jezelf zoveel uitdagen als je wilt. Hij geeft alternatieven om iets lichter of zwaarder te maken, mocht dat nodig zijn. Geen enkele training is hetzelfde; Arthur put uit een gevarieerd aanbod aan functionele én originele beweegoefeningen en houdt de lessen hiermee voor iedereen geschikt. Je wordt gestimuleerd om tot het uiterste te gaan, maar altijd binnen je eigen mogelijkheden. Ik beveel zijn lessen van harte aan als je jezelf op sportief vlak wilt ontwikkelen!
Marleen Groeneveld
Sport coach en taekwando atleet

aanvraag: